HŠK Zrinjski svladao Željezničar i preuzeo vrh ljestvice

HŠK Zrinjski svladao Željezničar i preuzeo vrh ljestvice

Danas su se u okviru 21. kola Premijer lige BiH sastali HŠK Zrinjski i FK Željezničar. Zrinjski dobio derbi i preuzeo vrh prvenstvenog poretka

U derbiju 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine snage su odmjerili dvije prvoplasirane ekipe na ljestvici HŠK Zrinjski i FK Željezničar.

Nogometaši Zrinjskoga vratili su se na vrh prvenstvenog poretka na najljepši mogući način, dakle pobjedom protiv dosadašnjeg prvenstvenog lidera Željezničara. HŠK Zrinjski dobio derbi i preuzeo vrh prvenstvenog poretka.

Plemići su bili bolji tijekom cijelog susreta, i već u prvom dijelu mogli su postići nekoliko pogodaka. Handžić je imao tri odlične prigode, a pokušali su i Filipović i Bilbija. Pogodak za vodstvo postigao je Pezer u 37. minuti.

U drugom dijelu Zrinjski je znalački sačuvao prednost, a imali su Plemići i nekoliko prigoda, najbolju preko Gržana koji je čim što je ušao pogodio gredu. Željeznićar je pred kraj pokušao doći do poravnanja, imali su gosti par prigoda, ali nisu došli do pogotka.

Sudac je u par navrata zakinuo Zrinjski, jednom za čist kazneni udarac o čemu ćemo posebno pisati. Sve u svemu čista pobjeda Plemić i povratak na vrh ljestvice.

HŠK Zrinjski – FK Željezničar 1:0 (1:0)

Stijelci: S.Pezer 37 minuta 1:0

HŠK Zrinjski: Pirić, Barišić, Čirjak, Handžić, Pezer, Stojkić, Todorović, Jakovljević, Filipović, Kadušić, Bilbija. Trifković, Stanić, Jović, Laštro, Hairlahović, Jamak, Gržan.

FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Graovac, Zec, Mehremić, Ramović, Blagojević, Bogičević, Vranješ, Zakarić, Ubiparip. Fejzić, Kajkut, Šabanadžović, Zeba, Hadžić, Hajdarević, Osmanković

Sve fotografije u GALERIJI.

Komentari su onemogućeni.