2005 2009 2014 2016 2017 2018
2018
18.01.2019.
Futsal
Plemići u nedjelju dočekuju MNK Brotnjo
Igrači HFC Zrinjski u nedjelju 18:30h nastavljaju prvenstvo u futsal Premijer ligi BiH.

U prvoj službenoj utakmici u ovoj godini gledatelji u Mostaru pratit će veliki hercegovački derbi. Plemićima u goste dolazi MNK Brotnjo Čitluk, a Mostarci se nadaju novoj pobjedi.
- Smatram kako smo mi favoriti, bez obzira što ne možemo zbog kartona računati na Ivankovića, jednog od naših najboljih igrača. Nadamo se podršci s tribina, kao i našem novom dobrom izdanju. Brotnjo cijenimo, ali mislim kako u ovom trenutku imamo veću prednost - kazao nam je Marin Suton, igrač HFC Zrinjski.

Pripreme Zrinjskog nisu trajale jako dugo. Momčad je nakon kraja sezone ostala aktivna, između ostalog su igrači Zrinjskog osvojili i veliki Božićni turnir u Mostaru.

- Prvenstvena stanka je trajala relativno kratko, ali mislim kako je to i dobro za našu momčad. Imali smo priliku dobro se odmoriti. Brzo smo na pripremama opet ušli u ritam treninga. Uostalom utakmica s Brotnjom će nam najbolje pokazati kako smo radili u pripremnom razdoblju. Po onomu što vidim na treninzima mislim kako možemo biti optimistični kada je u pitanju nastavak sezone, dodao je Suton, piše službena stranica kluba.

Susret HFC Zrinjski - Brotnjo igra se u nedjelju u školskoj dvorani na Bijelom brijegu u Mostar s početkom u 18:30 sati.
Untitled Document
+ Posljednje vijesti

Sva prava pridržana © Zrinjski.info 2000 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.