2005 2009 2014 2016 2017 2018
2018
10.12.2018.
Škola nogometa, Futsal
Polaznici futsal akademije uveličali veliku pobjedu Plemića
Futsal akademija HFC Zrinjski sa radom je startala sredinom rujna, a danas već postiže respektabilne rezultate.

Sa voditeljem akademije Vladimirom Vladisavljevićem već smo ranije razgovarali pa taj intervju možete pročitati OVDJE, a osim Vladisavljevića u akademiji za rad sa djecom, ali i onim starijim su zaduženi Goran Buhovac, Damir Mišić i Siniša Đurasović sve licencirani treneri od strane NSBiH i UEFA.

Trenutno broji stotinjak djece koji su podjeljeni u više starosnih skupina od onih najmanjih pa sve do juniora. Protekli vikend u akademiji je bilo dosta "živo" jer su dječaci nastupali na Herceg Sport Kupu u Širokom Brijegu, dok su oni stariji (U15) odigrali prijateljsku utakmicu sa Kočerinom i ubjedljivo slavili u istoj (17:3).

Završnica je bila na poluvremenu futsal derbija u Mostaru u kojem su se sastali malonogometaši Zrinjskog i Centra (4:3). Najmlađi uzrasti (2008./2009. i 2010. i mlađi) na poluvremenu su odigrali zanimljivu utakmicu. Gledatelji nisu vidjeli golove (0:0), ali su se ovi najmlađi članovi predstavili u najboljem svijetlu i pokazali kako futsal u Mostaru ima budućnost.

Nakon utakmice treneri u Futsal akademiji HFC Zrinjski podijelili su paketiće, a u foto galeriji naših kolega sa portala HERCEGOVINA.info možete pogledati veliki broj fotografija sa utakmice i dodjele paketiće.

Utakmicu je promatralo oko 1000 gledatelja, a za one koji nisu ovaj put stigli pogledati budućnost Akademija HFC Zrinjski istu mogu pogledati na videu ispod.

Untitled Document
+ Posljednje vijesti

Sva prava pridržana © Zrinjski.info 2000 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.