2005 2009 2014 2016 2017 2018
2018
12.09.2018.
Futsal
Veliki povratak malog nogometa u Mostar
Mostar je oduvijek bio rasadnik velikih igrača malog nogometa koji su svojim majstorijama dovodili publiku gdje god da su igrali. Puno toga je napisano o malonogometnim momčadima Mostarske kiše ili Kovačnica kojesu svojevremeno ušle u povijest sporta u gradu na Neretvi.

Karaka je klub koji je osvojio sve što se može, a kako sada stvari stoje trasira se put da i HFC Zrinjski ponovi iste uspjeha. HFC Zrinjski je godinama u vrhu, osvojio je dva Kupa BiH, i uvijek je nedostajalo malo da se okiti i titulom prvaka BiH u futsalu.

Sudeći po najavama i ambicijama vrlo brzo možemo očekivati i taj iskorak. Mlada i ambiciozna uprava kluba radi dobar posao i prvi korak bio je dovođenje trenera Tomičića za šefa struke. Nikola Tomičić jedan je od najboljih igrača nalog nogometa na našim prostorima, i već je jednom bio na klupi Plemića. Ovaj puta njegova misija je odvesti klub do naslova prvaka.

Drugi korak Uprava kluba je napravila dovođenjem igrača koji su ponikli u Mostaru, i dovoljno je spomenuti imena Josip Bošković, Romano Vlaho, Ivan Ivanković i Josip Sesar koji će ove sezone nositi dres Plemića. Uz već postojeći kadar Plemići će imati sjajan igrački, većinom domaći kadar koji će biti mamac za publiku i navijače.

Treći korak, možda i najvažniji jeste pokretanje Futsal akademije koju će voditi četiri trenera koji posjeduju UEFA licence. Cilj akademije je privući što više djece na igrališta, i nema sumnje da će s njenim pokretanjem klub imati osiguranu budućnost.

S obzirom na sve nabrojano možemo shvatiti navijače koji jedva čekaju početak natjecanja. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da budu dio velike priče koja se zove HFC Zrinjski.

HERCEGOVINA.info
Untitled Document
+ Posljednje vijesti

Sva prava pridržana © Zrinjski.info 2000 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.