Možda upravo netko od njih krene stopama Šunjića, Modrića…

HŠK Zrinjski zasigurno nema razloga da brine za svoju budućnost. Veliki broj djece pod stručnim okom trenera iz omladinske škole ovoga kluba prati i trenira više stotina djece iz Mostara, ali i Hercegovine. Protekloga vikenda odigrane su i završne utakmice !Hej lige mlađih uzrasta sa područja Bosne i Hercegovine.

Prve minute u ovoj ligi dočekali su i trojica najmlađih nogometaša u ovoj školi nogometa Marko Beus, David Džidić i Sandro Zovko. Inače već ranije sva tri mlada nogometaša su sa dosta uspjeha branili boje Zrinjskog u Mini futsal ligi, a ovaj put su se i susreli sa nešto starijim uzrastima od sebe.

Oni inače treniraju u najmlađim uzrastima u školi nogometa Zrinjskog “Zagićima”, a trener Tihomir Tiki Skoko uči ih prvim nogometnim koracima, ali i disciplini jer možda će upravo netko od ovih malih Zagića krenuti stopama Tonija Šunjića, Marina Aničića, Luke Modrića…

U svakom slučaju dosadašnji rezultati na raznim turnirima ovih najmlađih uzrasta govore nam da uz pravilan razvoj ovih dječaka Zrinjski ne treba da razmišlja o dovođenju raznoraznih igrača iz drugih klubova, nego će one vrhunske dobiti u svom dvorištu.