Sven Smajlagić: Čeka nas jedna zahtjevna utakmica

Sven Smajlagić: Čeka nas jedna zahtjevna utakmica

Košarkaši Zrinjskog borbu za naslov prvaka nastavljaju sutra kada u derbiju 4. kola dočekuju Bosnu Royal. Plemići su u dosadašnja četiri susreta slavili tri puta, ali trener mostarskog kluba Hrvoje Vlašić istaknuo je da su se momčadi znatno izmijenile u međuvremenu.

“Bosna je u Ligu za prvaka ušla sa trojicom novih igrača, a i nakon prvog kola došlo je do promjene trenera, tako da je ova utakmica potpuno druga priča. Po mom mišljenju trojica udarnih igrača su oni koji su od početka tu, prvenstveno mislim na Draška Kneževića, Bradforda i Šturanovića. Mi želimo nastaviti u dobrom ritmu, ali za pobjedu ćemo morati igrati na visokom nivou. Važna je kontrola ritma igre i kontrola skoka. Ono što naglašavam stalno da je Liga za prvaka kvalitetna i rezultati pokazuju da može svako svakoga pobijediti. Zato je važno maksimalno koncentrirano odigrati svih 40 minuta”, istaknuo je Vlašić.

Zrinjski u ovaj susret ulazi sa prve pozicije nakon dvije vezane pobjede te će susret starih rivala ponuditi zanimljivu košarku.

“Čeka nas jedna zahtjevna utakmica. Ne smijemo podcjenjivati Bosnu, više puta su pokazali da znaju biti izuzetno neugodan protivnik. Međutim, mi smo favoriti i to svakako namjeravamo opravdati. Pozivam sve navijače da dođu u velikom broju i podrže nas u ostvarivanju nove pobjede”, kazao je Sven Smajlagić.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Bosna Royal na programu je u srijedu od 19 sati i 30 minuta.

Komentari su onemogućeni.