HŠK Zrinjski ne misli stati: Sergej Jakirović najavio pojačanja na zimu

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović više puta je istaknuo kako njegova momčad ruši tradicije ove sezone, pa je sada srušena i tradicija da Plemići nisu dugo dobili Željezničar, a jednako dugo mu nisu dali pogodak.

“Zaslužena pobjeda iako nisam bio zadovoljan prvim dijelom, previše smo žurili, bili smo nestrpljivi. Presložili smo se u poluvremenu, a pomogao nam je gol Bašića nakon kojeg je bilo pitanje vremena kada će pasti drugi. Mirno smo priveli utakmicu kraju i zasluženo pobijedili”, rekao je Jakirović.

Iako njegova momčad izgleda dominantno, u svim segmentima je ili na vrhu ili pri vrhu, Jakirović je najavio da će na proljeće biti čak i jači.

“Naravno da se planiramo pojačavati, napraviti doselekciju, radi se na skautingu, nije lako dovesti igrače u Zrinjski, pošto nemaju sliku o kakvom se klubu radi. Igrači iz Hrvatske i regije misle da kada dođu ovdje, da se zakopaju, da im je gotova karijera, ali oni dolaze u najtrofejniji bh. klub u posljednjih 20 godina. Kad im propadnu sve opcije, onda će te nazvati za dva mjeseca i reći da dolaze, a mi takve ne želimo. Mislim da smo napravili zaokret u transfer politici i da se to vidi”, dodao je Jakirović.