U susret 55. mostarskom gradskom derbiju Veleža i Zrinjskog

Nekako nam brzo dolazi i ovaj 55. mostarski gradski derbi Veleža i Zrinjskog. Samo što smo “zaboravili” onu pobjedu Zrinjskog na 54. derbiju kada je Nemanja Bilbija Plemićima svojim Pogotkom za 2:1 donio tri boda u petak sa početkom u 17:00 sati očekuje nas i novi, ovaj put 55. mostarski gradski derbi.

Nogometaši Zrinjskog trenutno se nalaze na prvoj poziciji na ljestvici i na stadion “Rođenih” u Vrapčićima dolaze kao favoriti. Ipak, u gradskim derbijima ovo favorit ne znači ništa, čak naprotiv lošije plasirana ekipa se tako reći mnogo više “napali” na protivnika. Velež se nalazi na desetoj poziciji.

Upravo povodom odigravanja 55. gradskog derbija u organizaciji Sportskog saveza Grada Mostara u četvrtak 14.10.2021. godine s početkom u 11:00 sati biti će održana press konferencija na kojoj će se medijima obratiti treneri i kapetani oba kluba. Press konferencija će biti održana u SRC Kantarevac, a ovaj derbi proći će bez gledatelja jer je Velež kažnjen zbog utrčavanja navijača u teren tijekom utakmice Veleža i Borca.

Ovo je prva u nizu od šest utakmica koje će Velež morati “odraditi” bez prisustva publike.