Uspješan start malih Plemića na Međugorje Kupu

Međugorje je ovih dana domaćin velikog nogometnog turnira za mlađe uzraste.

Na turniru sudjeluje i Nogometna škola HŠK Zrinjski sa četiri ekipe. Danas su dvije utakmice odigrali dječaci rođeni 2008. godine. Prvu utakmicu Plemići su slavili protiv ekipe RNK Split II sa rezultatom 3:0, a sa istim rezultatom Plemići su slavili i protiv ekipe NK Novi Grad.

Nakon dječaka 2008. na teren su izašli i dječaci rođeni 2009. godine koji su slavili visoku pobjedu nad svojim vršnjacima iz RNK Split I sa rezultatom 4:0.

Na ovom turniru za 2009. godište nastupaju: Luka Ćosić, Sandro Zovko, Zlatko Ivanković, Roko Krešić, Domagoj Matić, Robert Tomić, Josip Buhovac, Luka Kudić, Ivan Miletić, Lovro Škrobo, Vito Avmedovski, Marko Palac i Petar Bošnjak.

Nakon 2009. godišta nastupili su i dječaci rođeni 2006. godine, a za protivnika su imali ekipu NK Kustošija II. Slavila je ekipa HŠK Zrinjski sa 1:0.

Ekipe HŠK Zrinjski na turniru vode treneri Dragan Vrdoljak i Dubravko Orlović, a turnir se nastavlja sutra. Osim gore navedenih godišta u subotu će nastupiti i dječaci rođeni 2010. godine.