ŽKK Zrinjski 2010: Plemkinje osvojile sjajno treće mjesto na final fouru WABA U 15 lige

ŽKK Zrinjski 2010 na prethodno izborenom final fouru WABA U 15 lige za sezonu 2020/2021 je osvojio treće mjesto. U jučerašnjem polufinalu Plemkinje su se sastale s ekipom OKK Feniks iz Banja Luke. Unatoč borbenosti te dobroj igri, ipak su fizički dominantnije Banjalučanke zasluženo slavile.

OKK Feniks – ŽKK Zrinjski 2010 68:52

Sastav ekipe: Mihaela Bernadić 10, Katja Bakalar 14, Tina Sesar, Jelena Čutura 2, Katarina Mihalj 4, Sara Opančar, Mihaela Ereš 14, Petra Letica, Marta Šauperl, Brigita Stanić 8.
Trenerica: Nikolina Pandža.
Pomoćna trenerica: Ivana Đolo.

U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa ŽKK Trešnjevka iz Zagreba je bila bolja od ekipe ŽKK Tešanj te slavila rezultatom 75:50.

Evo kako se ekstraktima iz prirode lahko rješava problem visokog pritiska…
U današnjoj utakmici za treće mjesto plemkinje su odmjerile snage s ekipom ŽKK Tešanj. Od samog starta krenule su agresivno i odlučno, a dominaciju plemkinja potvrđuje i rezultat na kraju prve četvrtine 25:4. Svoju dobru igru plemkinje su nastavile tijekom čitave utakmice i pokazale svoju kvalitetu, te su na kraju zasluženo slavile.

ŽKK Zrinjski 2010 – ŽKK Tešanj 73:37

Sastav ekipe: Mihaela Bernadić 10, Katja Bakalar 17, Katarina Mihalj 20, Sara Opančar 2, Brigita Stanić 6, Jelena Čutura 12, Mihaela Ereš 6, Tina Sesar, Petra Letica, Marta Šauperl.
Trenerica: Nikolina Pandža.
Pomoćna trenerica: Leonarda Bošnjak.

U finalnoj utakmici, za titulu prvaka borile su se ekipe OKK Feniks i ŽKK Trešnjevka. U neizvjesnoj završnici, Banjalučanke su preokretom u zadnjim sekundama uspjele ostvariti minimalnu prednost rezultatom 65:64 i osvojiti titulu prvaka WABA U15 lige.

Za kraj podijelila su se pojedinačna odličja, a među redovima plemkinja se istakla Katarina Mihalj kao najbolji asistent lige. Ukupni poredak:

MVP: Hana Predojević (OKK Feniks)
Najbolji strijelac: Hana Predojević
Najbolji skakač: Hana Predojević
Najbolji asistent: Katarina Mihalj (ŽKK Zrinjski 2010)

Fotografije pogledajte OVDJE.